Gossip Girl är tillbaka – sno stilen från Blair Waldorf

Se upp, Upper East Siders – Manhattans elit ser ut att återvända, men den är gången på bioduken. Rykten säger att succéserien Gossip Girl ska göras till långfilm och vi kan inte annat än att hålla tummarna för att planerna går i lås.
Fram till dess får vi nöja oss med serien – och förstås sno sommarstilen av snygga Blair.

Det är snart tio år sedan succéserien Gossip Girl tog oss alla med storm. Nu ryktas det om att serien eventuellt kommer att göra en ordentlig comeback i form av en långfilm och vi väntar spänt på besked om vi ska få följa det glamorösa livet på Manhattan igen. 

Serien är baserad på bokserien skriven av Cecily von Ziegesar och gjorde snabbt succé hemma i tv-sofforna. För dig som ännu inte har sett den eller om du, precis som vi, inte har fått nog finns den nu att hitta både i bokform här och dvd här.

Du ser, det är en perfekt sysselsättning för lata dagar i hängmattan eller i soffan när den svenska sommaren gör sitt. 

Gossip Girl handlar om en grupp privilegierade ungdomar på Manhattans Upper East Side i New York som ständigt har den anonyma bloggaren Gossip Girls ögon på sig. Mest kända för att dra uppmärksamheten till sig är dock de två huvudkaraktärerna: Serena Van Der Woodsen och Blair Waldorf. Båda har lyckats starta en och annan trend genom sina stilsäkra klädval under seriens gång. Vi tänker främst på Blairs välpolerade garderob – och kan inte låta bli att kopiera hennes stil.

Här har vi listat 10 plagg som Blair Waldorf förmodligen skulle bära på semestern i The Hamptons 2017 – plagg som kan bli dina på Tradera.com.

Kom ihåg var du hörde det först.
Xoxo.

 1. Lyxig solhatt från Ralph Lauren
  Blair andas elegans och skyddar sin porslinshy på stranden. Med den här snygga hatten sätter du garanterat pricken över varenda strandoutfit.

 2. Rutig jacka i Coco Chanel-stil
  Lyxig design från de största modehusen är ett måste för att lyckas med Blairs stil. Att det finns minst lika snygga versioner för bara någon hundralapp är bara ett plus i kanten (och plånboken).

 3. Spetspumps från Christian Louboutin
  Blairs glamourösa stil går verkligen från topp till tå och i de här söta Louboutin-skorna kommer du flyta fram – oavsett om du är på Upper East Side eller bara norra Öland.

 4. En ljusblå spetsdröm
  Spets och klassisk elegans återspeglas även i Blairs klänningar – här är en supersöt variant som minst sagt kommer att få Manhattans elit att bli blå
  av avund.

 5. Guldhalsband, 18K
  Blair snålar inte med smycken – när vi tittar på det här halsbandet förstår vi varför.

 6. Scarf från Rodebjer Centauress
  Tillbaka till stranden – vill du lägga hatten på hyllan finns den här charmiga scarfen att skydda håret med.

 7. Rött bikini-set i retrostil
  När vi ändå befinner oss vid vattnet tipsar vi om den här charmiga bikinin – du visar inte för mycket och inte för lite. Precis som Blair.

 8. Ärmlös topp med citrongul spets och vit krage
  Även sommardagar kräver sina shoppingrundor och vi hade inte blivit förvånade om Blair dök upp i en sådan här spetstopp i den eventuella långfilmen.

 9. Mintgrön plisserad kjol
  Plissékjolen är inte bara galet trendig i sommar – den passar även alldeles utmärkt till tjejmiddagen eller den där romantiska dejten på stranden. (Chuck hade älskat den).

 10. Beiga solglasögon i retrodesign från Tom Ford
  Det är inte lätt att behöva gömma sig från efterhängsna bloggare, eller hur? I de här glasögonen kan man åtminstone intala sig att ingen ser att man är en del av New York-eliten.