Kolla: Här är mopederna vi slåss om på Tradera

Att glida igenom sommaren utan att behöva lyfta ett finger är mångas dröm när det vankas semester. Cyklar och promenader i all ära – men med några av de mopeder som auktioneras ut på Tradera just nu höjer du äventyrsribban ordentligt.  
Här är mopederna som skapar budkrig i sommar.

När solen skiner och stranden kallar finns det inget som är härligare än att snabbt packa strandväskan, sätta sig på mopeden och gasa iväg mot det blå. Frågan är bara vilken mopedmodell du ska ha – två hjul, tre hjul, terränganpassad eller vrålåket som imponerar? Oavsett vad du söker finns det massor av guldklimpar att fynda på Tradera.

Här har vi listat några av de mest populära modellerna som auktioneras ut just nu. Högst bud vinner.

1. Den här scootern cruisar dig genom sommaren som en sann italiano – något som tilltalar budgivarna ordentligt. Det är inte särskilt svårt att förstå varför, så här ser den ut.

2. Vrålåk från 70-talet – med den här retromoppen från Puch Dakota åker du knappast hem själv, så att säga. Bilden säger allt, kolla här.

3. Den här mopeden blir du inte av med i första taget; den är nämligen utrustad med ett fjärrstyrt larm. Här ser du allt som du kan köpa till den.

4. En klassisk Peugeot passar perfekt för den händige som vill tillbringa tid med att meka hela sommaren. Vad är det de säger, det finns inget dåligt väder – bara dåliga... verktyg? Så här ser den ut.

5. Motorcykel eller moped? Med den här Yamaha-moppen åker du minsann inte obemärkt förbi.

6. För dig som gillar att åka snabbt, och helst i terräng, finns den här crossen från Suzuki att buda på.