Här hittar du exklusiva herrklockor – till fyndpris

Vill du pryda armen med en lyxig klocka men känner att prislappen ofta är för stor? 
Nu kan du spara flera tusenlappar när du fyndar de mest exklusiva modellerna på Tradera.
Här är de snyggaste herrklockorna som ligger ute till försäljning just nu.

Klockor har blivit en av de hetaste accessoarerna att bära och ses i dag som en statussymbol. De ska helst utmärka sig och vara av den mer exklusiva sorten, men de får samtidigt gärna vara tidlösa. 

Två populära och välkända varianter som lever upp till båda kriterierna är bland annat Omega Speedmaster med en historia som den första klockan på månen medan Rolex Submariner har gjort sig världskänd genom att bland annat synas i de första James Bond-filmerna. Det ska dock påpekas att den ikoniska klockan senare byttes ut mot en Omega – men även om den dåvarande kostymdesignern valde att byta ut James Rolex-klocka kan vi konstatera att båda armbandsuren än i dag är favoriter och bär på ren lyx som många av oss bara kan drömma om äga. 

Fynda retro för småpengar
En ny Omega Speedmaster kostar nämligen från 30 000 kronor och uppåt medan prisklassen för Rolex Submariner brukar utgå från runt 60 000 kronor – och fortsätta upp mot flera hundra tusen. Känner man att dessa summor är lite väl stora för plånboken är det numera allt enklare att hitta dessa klockor på second hand. Här kan du till exempel fynda hem den här snygga Omega-klockan som just nu ligger ute för endast ett par tusenlappar – eller varför inte en trendig retromodell för en billig peng? Även Rolex Submariner finns att fynda här med ett utropspris på 62 000 kronor. 

Andra väl eftertraktade klockor som auktioneras ut just nu kommer bland annat från Breitling och Longinus – du hittar ännu fler här. 


Bonus: Önskelistan – se de dyraste klockorna på Tradera just nu

1. Rolex Cosmograph Daytona m116505-0002 Herrklocka, 349 307 kr

2. Panerai Radiomir PAM00497 Herrklocka, 330 276 kr

3. Rolex Cosmograph Daytona m116515ln-0004 Herrklocka, 278 428 kr