Sommaräventyr för under 500 kronor – se listan

Semestern närmar sig och oavsett om du planerar att göra så lite eller mycket som möjligt finns det ett smart sätt att spara in på semesterkassan. På Tradera finns en mängd billiga aktiviteter att fylla sommaren med.
Här ser du ett urval av sommarens härligaste äventyr – och en lista på vad du kan göra för under femhundralappen.

Det är på sommaren Sverige vaknar och alla glada semesterfirare planerar säsongens strapatser. Oavsett om du känner för att slappa eller ge dig ut i det vilda finns det massor att ta sig an i sin närhet. Många låter sig skrämmas av prislapparna på sommaraktiviteter – men visste du att du kan fynda några av de absolut mest spännande äventyren på Tradera?

Boka in sommarens största konserter
Sommaren är som alltid fylld med konserter och festivaler runt om i landet. Har du inte redan bokat din musikupplevelse finns det just nu massor av biljetter att hitta här – bland annat annat Rolling Stones som spelar i Sverige i sommar. 

Packa väskan och res utomlands
Svensk sommar i all ära, men att passa på att åka iväg och upptäcka nya länder är inte alltid helt fel när ledigheten kallar. New York, Madrid eller kanske ett komplett paket till Summerjam i Tyskland som inkluderar flyg, hotell och festivalbiljetter är upplevelser som kommer att hänga med livet ut. Vad sägs till exempel om en tur- och returbiljett för två till Cypern eller Malaga – för bara några tusenlappar?

Fyll regniga dagar med bio
Sommarens regniga dagar behöver inte bli förstörda på grund av vädret. Vad passar inte bättre än att krypa in i biomörkret och njuta av en bra film när regnet smattrar på där ute? Just nu finns det massor av biobiljetter att fynda på Tradera. Varför inte bunkra upp med flera stycken på en gång? Man vet aldrig hur den svenska sommaren kommer att se ut.

Spänn fast säkerhetsbältet
Vart befinner du dig helst i sommar – i luften, på vägen eller i havet? Just nu kan du fynda presentkort på maxade upplevelser som att provköra en Ferrari eller Lamborghini för bara några hundra kronor, eller chansen att ta med bästa vännen och testa på det senaste, exempelvis Bodyflight. För dig som är nyfiken på andra upplevelser kan vi viska om att båda upplevelserna går att byta ut till något som du tycker är ännu roligare. Passa på!

Bo som en kung på slottet
Semestern är väl om något den tid då man verkligen ska unna att ta hand om sig själv. Att låta andra ta hand om sysslorna medan du lutar dig tillbaka och njuter av ledigheten till fullo är inte så dumt. För dig som vill leva som en riktig kunglighet kan du välja mellan några av Sveriges vackraste slott att tillbringa en lyxig natt på här.

Ta en dag i lugnets tecken
Semester är framför allt till för återhämtning och då passar väl en dag på spa perfekt. Här kan du fynda ett presentkort för två och välja bland olika spa-anläggningar runt om i landet. Perfekt som present eller att dela på med en vän.


Topp 5 sommarupplevelser – för under 500-lappen

1. Presentkort på en lyxig helgbrunch för bara 55 kronor

2. 2 hockeybiljetter till All Star Stockholm-Djurgården

3. Fri kryssning med Vikingline

4.Gratis inträde till Sagolandet Tomteland

5. Gratis barninträde till Borås Djurpark